justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  The walking dead

  Deel
  Admin
  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 65
  Registratiedatum : 09-01-11
  Woonplaats : utrecht

  The walking dead

  Bericht  Admin op vr apr 06, 2012 4:48 pm


  The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over zombies, die werd ontwikkeld door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in Atlanta (Georgia) en werd gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip. De eerste aflevering werd in de Verenigde Staten op 31 oktober 2010 uitgezonden. AMC maakte op 8 november 2010 bekend dat er een tweede seizoen zal komen bestaande uit 13 afleveringen.[1]. De serie werd in 120 landen uitgezonden, maar was niet in Nederland en België te zien. Vanaf 20 september 2011 zond Foxlife echter seizoen 1 uit en vanaf 1 november 2011 volgde The Walking Dead seizoen 2.[2]. Na de tweede aflevering van seizoen 2 bevestigden AMC en FOX dat er ook een derde seizoen komt; die zal bestaan uit 16 afleveringen.

  Verhaal

  "Days Gone Bye"
  Politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wordt neergeschoten bij een autoachtervolging en belandt in het ziekenhuis. Als hij ontwaakt is er geen (levend) mens meer te bekennen. Op het plein buiten het gebouw ligt een groot aantal in plastic zakken gehulde lijken te rotten. Gechoqueerd gaat hij naar huis. Zijn vrouw Lori en zoon Carl zijn echter spoorloos verdwenen. De volgende dag dwaalt hij met een tas vol geweren te paard door de stad, totdat hij geconfronteerd wordt met een massa zombies. Hij dreigt ingesloten te worden en duikt onder een verlaten tank. Via een opening aan de onderkant kruipt hij naar binnen. Zijn kogels zijn echter bijna op en de tas met wapens ligt buiten het voertuig. Vervolgens wordt hij tot zijn verbazing toegesproken via de radio en blijken er nog enkele andere overlevenden te zijn met wie hij verder op zoek gaat naar....  Bron: wikipedia


  _________________
  wie zwijgt die krijgt

   Het is nu do jan 24, 2019 12:03 pm