justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  Brandweer haalt drenkeling uit water

  Deel
  Admin
  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 65
  Registratiedatum : 09-01-11
  Woonplaats : utrecht

  Brandweer haalt drenkeling uit water

  Bericht  Admin op zo jan 09, 2011 7:01 pm

  LINNE - Aan de Steegweg in Linne, vlak ten zuiden van Roermond, is zondagmiddag rond 13.00 uur een man te water geraakt. Een klein uur later wist de brandweer de man uit het water te halen. Hij is in onbekende toestand in een ambulance geladen en afgevoerd. Dat maakte de brandweer bekend.


  De Steegweg komt uit op de Maas in een waterrijk gebied bij de zogenoemde Lus van Linne, een oude meanderende Maasarm.Volgens getuigen is de man een hond achterna gesprongen die te water geraakt was. Daarbij is hij door de stroming meegevoerd. Zijn zoon heeft nog geprobeerd hem uit het water te halen, maar dat lukte niet. De hond is inmiddels veilig en gezond op het droge, aldus de getuigen.

  Het ongeval gebeurde in een gebied dat voor een groot deel overstroomd is. Inwoners van Linne ergerden zich zondagmiddag in toenemende mate aan de toestromende ramptoeristen. De politie heeft het gebied afgesloten.


   Het is nu do jan 24, 2019 11:57 am