justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  wat is bio-oil?

  Deel
  avatar
  beauty-queen

  Aantal berichten : 6
  Registratiedatum : 28-08-11
  Woonplaats : nederland

  wat is bio-oil?

  Bericht  beauty-queen op zo aug 28, 2011 4:26 pm

  Heb je last van puistjes, huidstriemen of littekens? Dan is bio-oil de perfecte oplossing!

  waar kun je het voor gebruiken?

  In de reclamecampagnes wordt Bio-Oil met name aangeprezen voor het verminderen van littekens en huidstriemen. Toch zijn er meer doeleinden te noemen waarvoor Bio-Oil gebruikt kan worden:

  * Striae
  * Zwangerschapsstriemen
  * Pigmentvlekken
  * Verouderde huid
  * Uitgedroogde huid

  Hoe kun je bio-oil gebruiken?


  Voor verschillende doeleinden moet Bio-Oil op verschillende manieren gebruikt worden. Bij het verminderen van littekens is het belangrijk om Bio-Oil tweemaal daags voor een langere periode (minimaal 3 maanden) te gebruiken. Bio-Oil kan gewoon worden aangebracht op en rond het litteken. Bij striemen en striae moet Bio-Oil op een zelfde manier geruikt worden als bij littekens. Om zwangerschapsstriemen te voorkomen is het belangrijk dat Bio-Oil al in een vroeg stadium wordt aangebracht op de huid (buik, heupen, borsten). De olie kan het best tweemaal daags worden aangebracht en zal in combinatie met water (bijvoorbeeld na het douchen) de huid goed vochtig houden. Bij pigmentvlekken, verouderde huid en uitgedroogde huid kan Bio-Oil naar wens worden aangebracht, maar het advies luidt wel om Bio-Oil langer dan drie maanden te gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

  Wat kost het?

  In veel bekende drogisterijen en gezondheidswinkels in Nederland is Bio-Oil te koop; o.a. bij de Kruidvat, Trekpleister, DA Drogist en De Tuinen. Gemiddeld kost een tube Bio-Oil van 60 ml. 11,95 euro. Toch verschillen prijzen onderling sterk. Op de website van 'Vitaminstore' zijn twee tubes Bio-Oil bijvoorbeeld voor 17,95 euro te koop terwijl de website 'Drogisterij.net' 12,95 euro voor een tube van 60 ml. vraagt.

   Het is nu ma dec 10, 2018 11:27 pm