justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  Facetime eindelijk echt gratis

  Deel
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 65
  Registratiedatum : 09-01-11
  Woonplaats : utrecht

  Facetime eindelijk echt gratis

  Bericht  Admin op ma jan 17, 2011 4:58 pm

  Bij het activeren van een FaceTime-gesprek op een iPhone 4, stuurt je iPhone een sms naar een nummer van Apple in Engeland. Tot nu toe bracht T-Mobile die sms in rekening, terwijl Apple heeft aangekondigd dat FaceTime gratis zou zijn. T-Mobile heeft nu alle klanten met een iPhone 4 een sms gestuurd met de melding dat deze smsjes met terugwerkende kracht gratis zullen zijn.

  Eerder was al bekend dat Apple bij het aanvragen van een FaceTime gesprek een sms stuurt naar naar een nummer in Engeland. Bij het activeren van FaceTime op een netwerk dat geen partner is van Apple, geeft de iPhone ook een melding dat er een sms wordt gestuurd naar het buitenland die mogelijk niet gratis is. Bij parnternerwerken van Apple, zoals T-Mobile en AT&T komt die melding niet tevoorschijn.

  Bij iedereen waar de kosten al in rekening zijn gebracht, zullen die op de volgende factuur worden verrekend. Vanaf nu zullen smsjes van FaceTime helemaal niet meer op de factuur tevoorschijn komen.

  Iedereen die FaceTime gebruikt op een ander netwerk dan dat van T-Mobile zal gewoon voor deze buitenlandse smsjes moeten betalen.

   Het is nu ma dec 10, 2018 10:19 pm