justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  'Kroongetuige La Serpe is een psychopaat'

  Deel
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 65
  Registratiedatum : 09-01-11
  Woonplaats : utrecht

  'Kroongetuige La Serpe is een psychopaat'

  Bericht  Admin op ma jan 17, 2011 3:45 pm

  AMSTERDAM - Het liquidatieproces Passage wordt mogelijk „geregisseerd door een klassieke psychopaat”, in de gedaante van kroongetuige Peter la S. De rechtbank moet een deskundige benoemen die moet onderzoeken of La S. inderdaad een psychopaat is. Dat stelde advocate Bénédicte Ficq maandag in een pleidooi namens haar cliënt Dino Soerel.


  Dino Soerel Foto: JUSTITIE De 50-jarige Soerel geldt als een van de hoofdverdachten in het liquidatieproces. Hij zou opdracht hebben gegeven voor meerdere, al dan niet tot een uitvoering gekomen huurmoorden. Soerel werd eind augustus in Amsterdam gearresteerd, nadat hij enkele jaren ondergedoken had gezeten. Maandag belegde de rechtbank een zitting om de omvang van de strafzaak tegen Soerel in kaart te brengen.

  Evenals in de zaken tegen de overige tien verdachten, is Peter La S. voor justitie van eminent belang in de zaak tegen Soerel.


   Het is nu ma dec 10, 2018 11:46 pm