justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  spoedoverleg dioxine

  Deel
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 65
  Registratiedatum : 09-01-11
  Woonplaats : utrecht

  spoedoverleg dioxine

  Bericht  Admin op zo jan 09, 2011 5:35 pm

  BRUSSEL - Producenten van voedingsvetten in Europa voeren maandag in Brussel spoedoverleg met de Europese Commissie. Dat heeft de woordvoerder van Europees Commissaris John Dalli (Consumentenzaken) zondag gezegd. De aanleiding is de vondst van het giftige dioxine in onder meer eieren in Duitsland.


  ANP De Europese Commissie wil de productie en het transport van industriële en voedingsvetten beter van elkaar scheiden. Zij wil voorkomen dat meer landen de invoer van Duitse voedingsmiddelen, zoals eieren en vlees, verbieden. Volgens de woordvoerder is zo'n maatregel buiten proporties. Zo blokkeert Zuid-Korea de import van varkensvlees uit Duitsland en heeft Rusland de controles van gevogelte en varkensvlees uit Duitsland verscherpt.

  De permanente commissie voor de voedselveiligheid van de EU vergadert dinsdag in Brussel over het dioxineschandaal in Duitsland.


   Het is nu ma dec 10, 2018 10:18 pm