justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  Harry potter en de relieken van de dood

  Deel
  avatar
  blader20

  Aantal berichten : 9
  Registratiedatum : 15-01-11

  Harry potter en de relieken van de dood

  Bericht  blader20 op ma jan 17, 2011 12:14 pm

  Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.

  Acteurs:
  Emma Watson
  Daniel Radcliffe
  Helena Bonham Carter
  Regisseur:
  David Yates
  Genre:Actie
  Mysterie
  Fantasy
  Avontuur
  Lengte:146

  Taal:Nederlands

  Land:Groot-Brittanië/Verenigde Staten

  Kleur:Kleur

  Jaartal:2010


  avatar
  blader20

  Aantal berichten : 9
  Registratiedatum : 15-01-11

  FF vergeten

  Bericht  blader20 op ma jan 17, 2011 12:16 pm

  "Harry Potter and the Deathly Hallows", het langverwachte zevende en laatste avontuur van Harry Potter, zal verschijnen in twee delen. In Part 1 beginnen Harry, Ron en Hermione aan hun meest riskante opdracht ooit. Ze moeten het geheim van de onsterfelijkheid en kracht van Voldemort vinden en vernietigen: de Horcruxes. Helemaal alleen, zonder de begeleiding van hun professoren en de bescherming van Professor Dumbledore, zijn de drie vrienden meer dan ooit van elkaar afhankelijk. Maar ... Donkere Krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.
  Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plaats geworden voor alle vijanden van de Dark Lord. De lang gevreesde oorlog is begonnen, en Voldemort's Death Eaters dreigen de controle te nemen over het Ministry of Magic en zelfs Hogwarts. Ze terroriseren en arresteren hierbij iedereen die hen in de weg staat. Ze hebben ook orders om Harry Potter, de Uitverkorene, levend naar Voldemort te brengen.
  Harry's enige hoop is het vinden van de Horcruxes voor Voldemort hém vindt. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij een oud en bijna vergeten verhaal: The legend of the Deathly Hallow. Als deze legende waar is, kan Voldemort de ultieme kracht krijgen waar hij zo naar verlangt.
  Wat Harry niet weet, is dat zijn toekomst al uitgestippeld werd door zijn verleden - op de noodlottige dag dat hij "de Jongen Die Overleefde" werd. Harry komt steeds dichter bij het lot waarop hij zich vanaf zijn eerste dag in Hogwarts voorbereid: het ultieme gevecht met Voldemort.


   Het is nu do jan 24, 2019 11:07 am