justtalk

welkom,

Ben je nog geen lid? Meld je dan aan zodat ons forum steeds groter word en beter wordt bezocht. Plaats topic en help mee zodat we dit forum kunnen laten groeien.

Mvg,

admin

voor iedereen


  wat is pingen?

  Deel
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 65
  Registratiedatum : 09-01-11
  Woonplaats : utrecht

  wat is pingen?

  Bericht  Admin op ma jan 10, 2011 8:05 pm

  Ping
  Gratis berichten sturen naar mobiele telefoons

  Ping staat voor het via het netwerk van de toestel leverancier versturen van korte berichten. Ping is genoemd naar het kenmerkende 'Ping' geluid dat je hoort wanneer je een bericht ontvangt. Het lijkt op een combinatie van MSN en SMS. Een van de belangrijkste redenen van het grote succes: Pingen is gratis¹.


  Wie kan Ping gebruiken?

  Ping werkt in principe alleen tussen gebruikers van dezelfde toestellen. Een Blackberry gebruiker kan dus gratis pingen met andere Blackberry gebruikers. Net zoals een iPhone gebruiker kan Pingen met een iPhone bezitter.
  Pingen van Blackberry naar iPhone en andersom

  Toch berichten versturen naar gebruikers van andere toestellen? De iPhone app ontwikkelaars van WhatsApp Inc. hebben hier een app² voor ontwikkeld. Deze app zorgt ervoor dat ping ook mogelijk is tussen Blackberry en de Apple iPhone. Zij streven ernaar om een goed alternatief voor SMS te ontwikkelen waarmee je ongeacht het toesteltype gewoon met elkaar kunt communiceren. Om onderling te Pingen heb je elkaars nickname nodig en in het geval van What's App heb je het telefoonnummer nodig van de andere persoon.

  blader20

  Aantal berichten : 9
  Registratiedatum : 15-01-11

  Re: wat is pingen?

  Bericht  blader20 op zo jan 16, 2011 2:02 pm

  Ik heb hem eindelijk gevonden duurde zolang totdat ik deze forum had gevonden en nu zit ik hier de heledag te pingen met vrienden Very Happy

   Het is nu ma dec 10, 2018 10:35 pm